Lidt om os

 
 
HVEM ER MC SUSÅ :
 
Vi er en motorcykelklub, for dem der kan lide at køre MC sammen med andre. Vi har lidt benzin i blodet, og vi nyder det fællesskab der er i en klub.

I 2016 havde vi 40 års jubilæum, så vores klub har nogle år på bagen. Der er stadig et par af de første medlemmer med i klubben, men mange nye ansigter er kommet til i årerne, dermed også mange nye gode ideer, som vi altid er åbne overfor.

Vi er en blandet flok af han- og hunkøn i alle aldre, og med mange MC-mærker repræsenteret i klubben. Uanset om du er ung eller gammel, nybegynder eller ”gammel erfaren rotte” er der plads til DIG.

Vi kører rundt til træf og på ture, så synes du det er lidt kedeligt at udforske landevejene alene, har du her mulighed for at være en del af et godt kammeratskab.

 FÆLLESTURE

Vi lidt impulsive, og bliver ofte ramt af solstik, når det er godt vejr. Så arrangerer vi ofte lige en lille tur, hvor vi kører ud og får en is, Kakao eller andet der kan vederkvæge vores fintfølende ganer Naturligvis følges vi også ad i større eller mindre flokke til træf og lignende.

Vi er lidt madglade, og besøger gerne restauranter i området, for at spise stegt flæsk… naturligvis ad libitum….

Vi har en sms-service, så alle medlemmer får besked når der sker noget, også det impulsive .

 FASTE ARRANGEMENTER I KLUBBEN
 
 VINTERTRÆF
Hvert år, den 2. weekend i januar, når kulden rigtigt bider i næsen, holder vi vintertræf.

Der bliver hygget med fællestur, kosakblod og god mad. Om aftenen er der bål, og ikke mindst en lille bar udenfor, hvor man kan få diverse varme drinks, og lidt ristede pølser til at varme sig på. Der bliver festet inde og ude til den lyse morgen.

De ”seje” sover i telt, men der er mulighed for indendørs overnatning til de kuldskære.

 ÅBENT HUS

Vores åbent hus Kr. Himmelfartsdag er også en tradition. Vi rejser festteltet, og har servering både ude og inde. Der er levende musik, og mange andre sjove tiltag denne dag.

Alle medlemmer giver naturligvis en hånd med, når der skal hygges om de mange gæster. En klub fungerer bedst, når man løfter i flok.

 SØNDAGSMØDER

Den sidste søndag i hver måned ( undtagen juli og december) er der møde i klubben. Vi starter kl. 14, hvor der er fælles rengøring, og diverse småprojekter der bliver ordnet. Kl. 16 er der møde, hvor der orienteres om småt og stort. Diverse væsentlige og uvæsentlige beslutninger tages også på søndagsmøderne.

Det er også på søndagsmøderne vi tager nye medlemmer på prøve, og efter ½ års prøvenmedlemsskab, er det på et søndagsmøde man er til optagelse.

  ANDET BLANDET
Vi kan lide at hygge og derfor er der også mange andre sjove arrangementer i årets løb, så som julefrokost, grillaftener om sommeren, hygge om og med andre klubber fra ind – og udland, og naturligvis vores klubaftener hver fredag aften, året igennem.
 
 
 KØREKURSER
Mc Suså er medlem af DMC , som jo gør meget i mc-politisk arbejde. Desuden afholder DMC kørekurser rundt om i landet. Som medlem af MC Suså kan man gratis deltage på disse kurser, da vi sætter sikkerhed meget højt. Nogle af DMC´s dygtige og tålmodige instruktører kommer fra MC Suså.
Som medlem af MC Suså bliver du automatisk medlem af DMC, og får deres blad tilsendt.
 
HVAD KRÆVES DER FOR AT BLIVE MEDLEM?
 For det første skal du have en MC – ellers ryger ideen jo lidt.
 
Er I et par, der bor på samme adresse, men kun har en MC, er det også muligt I begge kan blive medlemmer.

Dernæst skal du naturligvis være interesseret i at løfte i flok – kun ved fælles indsats får vi en klub alle kan lide at være i.

Om du er han-hun eller slet ikke køn er ganske underordnet, bare du har hjertet på rette sted og at det banker for at køre på din MC og for din klub.

 HVORDAN BLIVER MAN SÅ MEDLEM
 
Alle nye medlemmer optages på prøve på et søndagsmøde, som vi holder den sidste søndag i måneden. Prøvetiden er 6 måneder. På den måde får vi mulighed for at se hinanden lidt an.
Når prøvetiden er vel overstået, er man på optagelse, og kan forhåbentlig ”indlemmes” på medlemslisten. Man kan godt komme på prøve, selvom man ikke er til stede på søndagsmødet, men ved optagelsen skal man være til stede. 
 
 
Vi håber du synes det lyder interesssant, og håber at se dig. Husk du er altid velkommen til at kigge ud en fredag aften og se hvem vi er. 
webmaster : Mus